Машински Инженер

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје:

Мајстор за дрво - столар

ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје водечка фирма за производство на производи за заштита од сонце и други надворешни влијанија поради зголемување на обврските према своите клиенти има потреба од: Машински инженер со и без лиценца ОВЛАСТУВАЊЕ Б ИНЖЕНЕР ЗА ИЗВЕДБА Потребни квалификации: -раководител за производство на производи од Урбана опрема (клупи, канти за отпад, дрвени детски игралишта и дрвени реквизити). Потребни се следниве услови: - ВСС - работно искуство ( пожелно ). (раководител на погон, распоредување на вработени, нарачка на материјали, водење на проект од дадена техничка документација, надзор на објект, изработка на понуди, водење на градежни книги и контрола на производство, водење налози, градежни книги, и др.) - Познавање на Auto Cad и 3D , возачка дозвола Б категорија

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »