Се бара продавачка за работа во пиљара Фрути Маркет

  • Објавен пред 12 месеци
  • Тоди Фрут Д.о.о.
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Пиљари Фрути Маркет имаат потреба од продавачка за работа.

Со и без работно искуство.

Минимум ССС.

Телефон за контакт: 070/265-374

КЛИКНИ