Пица Мајстор

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • Бест Фуд Груп
 • Активен до 17.02.2024
 • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
 • Локација: Скопје
 • Facebook: pizzamorino1

 

Пицерија Морино има потреба од:

 • Пицер со и без искуство

Доколку сте личност што ја сака работата со луѓе, сте комуникативна личност, личност која сака да работи во динамична средина ја очекуваме вашата апликација.
Работата се одвива во смени:

 • Прва смена 08:00-16:00ч
 • Втора смена 16:00-00:00.

Викенди се работи до 01:00 по полноќ.

 • Вклучен еден оброк.
 • Месечни бонуси.
 • Пробен период од 3 дена.

За повеќе информации можете да не исконтактирате на 075-404 144.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »