Техничар за телекомуникациски мрежи

 • Објавен пред 2 недели
 • Јус Пром
 • Активен до 01.06.2023
 • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
 • Локација: Скопје
 • Веб: jusprom.mk

Поради зголемен обем на работа градежната фирма Јус Пром дооел има потреба од следнава работна позиција

Техничар за телекомуникациски мрежи

Основни задолженија и одговорности

 • Работа со телекомуникациски мрежи и нивно каблирање
 • Фузионо сплајсување на оптички влакна
 • Инсталација на завршни оптички приклучоци

Услови

 • Возачка дозвола “Б” категорија
 • Завршено средно стручно образование 
 • Познавање на телекомуникациски мрежи
 • Работно искуство во телекомуникациска и/или инсталатерска компанија
 • Спремност и способност за стекнување нови знаења
 • Прецизност и точност во извршувањето на работните задачи

Вештини и Способности

 • Професионален пристап кон зададените одговорности
 • Организираност и точност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Способност за организација на сопствените работни ангажмани

Што нудиме

 • Редовни месечни примања
 • Договор на неопределено време 
 • Регрес за годишен одмор
 • Можност за надградба на професионален план
 • Стабилност и можност за развивање

Потребни Документи

 • Професионална биографија /СV
 • Важечка Диплома за завршено средно образование

Вашата апликација со назнака „ Техничар за телекомуникациски мрежи„
испратете ја на [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 17.06.2023г.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »