Помошник готвач

За компанијата: Феникс е ланец на старски домови чија историја е од богат размер, првиот старски дом е основан во 2002 година во тешки услови и под друг назив кој што по неколкуте променети локации и борбата како и стремежот... повеќе за компанијата »

Поради зголемување на обемот на работа. Домот за стари лица Феникс има потреба од

  • Помошник готвач/ка со или без работно искуство.

Заинтересираните кандидати да испратат професионална биографија на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или на тел.број 076-344-244

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »