Ресторан ОСЕЛОТ има потреба од 4 Келнерки

  • Објавен пред 3 недели
  • OSELOT
  • Активен до 31.03.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ресторан ОСЕЛОТ има потреба од 4 КелнерКи:

Персонал  на следнава позиција: Келнер со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

Минимум завршено средно образование,
Со работно искуство.

Личен профил:

Одговорна и лојална личност,
Љубезност и педантност, со позитивен став,
Самоиницијативност и посветеност на работата,
Смисол за одржување на ред и хигиена,
Тимска работа.

Ние нудиме:

Одлични и динамични услови за работа,
Усовршување како и одлична заработка
Контакт 070 215 414

КЛИКНИ