Монтер за водоводни инсталации - Германија и Словенија

 • Објавен пред 11 месеци
 • CK INSTALACIJE
 • Активен до 28.07.2017
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Цела Македонија

Опис на работните задачи:

 • монтажа и инсталација на цевки за водовод;
 • монтажа на санитарна опрема;


Знаења и способности:

 • самостојно работење;
 • пожелно е познавање на германски јазик;
 • позитивен пристап;
 • способност за работа во тим

Работно искуство:

 • мин. 2 години

Профил на кандидатот:

 • одговорни, енергични и вредни личности, подготвени за работа и понатамошно усовршување;
 • самостојни, коректни и лојални;
 • стручна подготовка ССС, ВКВ, КВ

Нудиме:

 • полно работно време;
 • постојан работен однос;
 • коректни услови за работа

Отворени се 4 работни позиции.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на: rok.kovac@ck-instalacije.si

КЛИКНИ