Фармацевт

 • Објавен пред 2 недели
 • Аптека Мелиса
 • Активен до 14.10.2021
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Крива Паланка

ФАРМАЦЕВТ

(за работа во аптека во Крива Паланка)

Потребни квалификации:

 • ВСС – Дипломиран фармацевт (со лиценца за работа)
 • Претходно работно искуство не е задолжително
 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Љубезен и срдечен однос со пациентите
 • Способност за брзо учење
 • Колегијалност и тимски дух
 • Развиени комуникациски вештини 
 • Стручност и елоквентност
 • Динамичност, организираност, самоиницијативност

Што нудиме:

 • Компетитивна плата, но во зависност од работното искуство
 • Можност за напредување и надградување

 

Доколку сакате да станете дел од тимот на Мелиса Аптека Крива Паланка, Ве покануваме да аплицирате.

Вашата Професионална Биографија (CV со фотографија), испратете ја на [најави се за да го видиш е-маилот]   „За оглас – Фармацевт - Име и презиме“.