Техничар во лабораторија

За компанијата: Американската компанија ,,АРЦ Аутомотив’’ е светски производител кој произведува целосна програма на автомобилски инфлатори за воздушни перничиња (возач, патници, странични завеси). Компанијата има 60 -годишна историја. повеќе за компанијата »

Активни огласи од АРЦ Аутомотив Македонија:

Техничар во лабораторија - Оператор на машина - Виљушкарист

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »