Туристички работник

Туристичка агенција АГЕНТУР ДООЕЛ Скопје има потреба од:

Туристички работник

Потребно искуство:  

 • Продажба на хотели, 
 • Припрема на пакет аранжмани,
 • Организирање на групи,
 • Работа на резервациони системи за хотели,
 • Интернет маркетинг (facebook instagram).

Потребни квалификации:

 • Добри комуникациски и преговарачки вештини,
 • Самоиницијатива,
 • Тимска работа, 
 • Задолжително познавање на англиски јазик,
 • Предност е претходно искуство во туризмот,
 • Познавање на Microsoft Office, Intenet , Corel Draw,
 • Поседување на IATA диплома.