Nomad Mobility

 • Објавен пред 3 месеци
 • Scout Outdoor Shop
 • Активен до 25.04.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Тимот на ГерманПХ е динамичен, креативен и постојано во развој.

Соработуваме со најпознатите светски марки  за Велосипеди и Ски опрема и се стремиме кон следење на светските трендови.

Доколку ги препознавате овие карактеристики кај себе, аплицирајте за работа да станете дел од нашиот тим.

 

Критериуми кои треба да ги исполнувате:

 • Минимум ССС
 • Познавање на англиски Јазик
 • Познавање на работа со компјутери
 • Комуникациски и продажни вештини
 • Познавање од областа на “скијање”  и “велосипедизам” ќе се смета за предност.

 

Ние Ви нудиме:

 • Редовни месечни примања согласно со законот
 • Додатоци и бонуси за успешно исполнети резултати
 • Обуки, тренинзи можност за постојан развој и професионално усовршување
 • Пријатно работно опкружување
 • Работа во две смени – 40 часа неделно
 • Слободен ден – Недела

 

Вашата биографија испратете ја на contact@germanpx.com

КЛИКНИ