За работа во аптека

  • Објавен пред 5 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 27.05.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Се бара дипломиран фармацевт или фармацевстки техничар за работа во аптека Еурофарм бардовци. Предност со искуство.

КЛИКНИ