Сервисер за мали кафемати за капсули

Плата 30.000 ден.

 • Објавен пред 12 месеци
 • Denmak doo
 • Активен до 23.03.2023
 • Позиција: Сервисери и монтери
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 025205456
 • Веб: denmak.com.mk
 • Facebook: denmak.macedonia

Компанијата ДЕНМАК ДОО е со 30 годишна традиција и е увозник на кафе и акохолни пијалоци. Заради обемноста на работењето и понатамошен развој објавуваме оглас за:

СЕРВИСЕР ЗА КАФЕМАТИ -кои работат на капсули за припрема на еспресо кафе

ПЛАТА  30.000 ден.

 Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование, пожелно насочено стручно училиште
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија;
 • Способност за работа со временски рокови;
 • Темелност, одговорност и посветеност;
 • Возачка дозвола Б категорија, активен возач.
 • Не е потребно претходно искуство-Обука во нашиот сервис

Опис на работни задачи:

 • Одржување  и чистење кафемати во Хорека -Ресторани и кафе барови
 • Сервисирање на мали кафемати за капсули-чистење и одржување во сопствен сервис
 • Монтажа и демонтажа на кафемати на терен

Личен профил:

 • Организирана, одлучна и одговорна личност
 • Мотивираност
 • Навремено исполнување на работните задачи
 • Способност професионална  комуникација
 • Лојалност, иницијативност, темелност и  енергичност
 • Способност за работа под притисок 

Ние нудиме:

 • Потполна обука за поправка и одржување на кафемати
 • Постојан развој на професионални вештини;
 • Работно време од 08 до 16 часот, Понеделник до Петок;
 • Вработување на неопределено време;
 • Плата 30 000 денари.

Вашето CV испратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот]   [најави се за да го видиш е-маилот]

ЛОКАЦИЈА (https://goo.gl/maps/hBCQGJy3FvsXWWh88)

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »