МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

  • Објавен пред 2 недели
  • ПЗУ ОФТАЛМОМЕДИКА
  • Активен до 04.04.2020
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се бара работник на неодредено време, на позиција медицинска сестра, за работа во офталмолошка ординација лоцирана во СКОПЈЕ - Центар - Капиштец.

Работно време понеделник-петок 09-17ч.

Потребни квалификации:

    Медицинско образование
    Положен државен испит за медицинска сестра
    Развиени компјутерски вештини

Вашето CV може да го испратите на: drltrenchev@yahoo.com

КЛИКНИ