Возач на автобус

Eрак Груп Дооел е компанија со долгогодишно и меѓународно искуство во областа на транспорт,логистика,туризам и угостителство.Поради проширување на тимот има потреба од следните работни позиции :

Возачи на Автобус за внатрешен и надворешен транспорт - 3 позиции

 

Потребни Квалификации

  • Завршено Средно образование
  • Возачка дозвола -D категорија
  • Претходно работно искуство како професионален возач-3 години
  • Пожелно е поседување на сертификат за надворешен транспорт

 

Доколку сте заентересирани испратете го Вашето CV(работна биографија) на следниот меил: frontdesk@wtouristic.com ,со назнака за позицијата за која се аплицира : Возач на автобус ,најдоцна до 14.12.2019

КЛИКНИ