Раководител на смена во одржување хигиена

За компанијата: Групата АСУРА е најголемиот независен давател на решенија за управување, логистика и работа. повеќе за компанијата »

АСУРА вработува:

Раководител на смена во одржување хигиена

Задачи и должности:

  • Одговорен за планирање и организирање на работата на хигиеничарите.
  • Креирање на распоред за работно време и организација на смена на хигиеничарките.
  • Работничка контрола.
  • Увид во состојбата на материјалите за чистење и друга опрема, и предавање на состојбата на првиот претпоставен.

Доставува извештај до раководителот на Службата за хигиена.

Други задачи по налог на работодавачот.
 

Аплицирајте со вашето CV  преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »