Асура Фасилити Менаџмент ДООЕЛ Скопје

ЕМБС: 6546676
Индустрија: Недвижности
Адреса: ул. Никола Тесла бр. 8-1/3
Град: Скопје
Телефон: 023070816
Facebook: asuramacedonia
Групата АСУРА е најголемиот независен давател на решенија за управување, логистика и работа.барај огласи за вработување » барај останати огласи »