Техничар за одржување (хаусмајстор)

За компанијата: Групата АСУРА е најголемиот независен давател на решенија за управување, логистика и работа. повеќе за компанијата »

Asura Group е независен регионален лидер во давање услуги на одржување на објекти. На пазарот во С. Македонија работиме повеќе од 12 години. Во моментот бараме личност со тимски дух да се приклучи на тимот на техничко одржување на East Gate Mall трговски центар. www.asuragroup.eu

ТЕХНИЧАР НА ОДРЖУВАЊЕ (Хаусмајстор)

Потребни квалификации:

 • Средно стручно образование.
 • Кандидатот треба да доаѓа од електро или електромашинска струка.
 • Општи технички познавања (електрика, водовод и климатизација).
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција.

Опис на работа:

 • Детекција на дефекти и отстранување на истите.
 • Работа со електричен и рачен алат.
 • Евиденција за извршени задачи и достава на извештаи до претпоставен.
 • Преземање за извршување на превентивни мерки и навремено реагирање за избегнување на дефекти и непречено одвивање на работата.
 • Главните работни обрвски се одржување на електро системи во објектот со постоечкиот тим техничари за одржување на електрика.
 • Кандидатот ќе биде задолжен за одржување на постоечките алати и машини за одржување на објектот и за ситни поправки.
 • Од кандидатот се бара да има предзнаење од одржување на клима инсталации за асистирање по потреба на веќе постоечкиот тим техничари за одржување на  климатизација.
 • Од кандидатот се бара да има предзнаење за одржување на водоводни инсталации при асистирање по потреба на веќе постоечкиот тим техничари за одржување на водовод.
 • Извршување на други технички работни задачи по потреба.

Дополнителни критериуми:

 • Сериозен пристап кон зададените задачи.
 • Обврска за придржување кон безбедносните прописи и прописите поврзани со заштита при работа.
 • Лојалност, доверливост, професионалност и ефикасност.

Што нудиме:

 • Мотивирачка атмосфера и навремена плата.
 • Работа во компанија со регионално искуство.
 • Полно работно време.
 • Можност за напредување во кариера.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »