Техничар

За компанијата: Групата АСУРА е најголемиот независен давател на решенија за управување, логистика и работа. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Асура Фасилити Менаџмент ДООЕЛ Скопје:

Шеф на служба за хигиена

(преземи го огласот во Word)

Работно место

Локација

Техничар

Скопје, Македонија

Име на работодавач

Веб страница

Асура Фасилити Менаџмент

 

www.asuragroup.eu

Емаил адреса за пријавување

Контакт телефон

[email protected]

 

 

 

 

За компанијата

Асура Фасилити Менаџмент која е дел од Инфинити Груп Холдинг, е една од водечките компании за фасилити менаџмент услуги, логистички решенија и проектен менаџмент во регионот. 

 

Опис на работното место

- Секојдневни работи околу одржување на електрични, водоводни и канализациски инсталации како и инсталација за греење и ладење.

-Браварски, столарски и останати работи.

-Решавање на технички прашања

- Техничка подршка, развој и одржување односи со клиентите и унапредување на услугата

Услови

-ССС градежно, електротехнички или електричарски смер

-Познавање на секојдневни домарски обврски во објектите во делот на електрика, водовод и греење и ладење.

-Предност имаат кандидатите кои имате повеќегодишно искуство во тој тип на работа

-Одговорност и стручност

- Позитивна енергија, сериозност, самоиницијатива

- Спремност за динамична и тимска работа

- Брзина во обавување на обврските

- Прецизна, флексибилна и мотивирана личност

- Возачка дозвола Б категорија

Нудиме

- работно место на неопределено време

- платен превоз