Шеф на одржување хигиена

За компанијата: Групата АСУРА е најголемиот независен давател на решенија за управување, логистика и работа. повеќе за компанијата »

Асура Фасилити Менаџмент која е дел од Инфинити Груп Холдинг, е една од водечките компании за фасилити менаџмент услуги, логистички решенија и проектен менаџмент во регионот. 

Опис на работното место

 • Одговорен  за изработка, организирање и извршување на плановите за одржување на хигиената во деловни објекти
 • Координација на работите и вработените
 • Водење евиденција на работењето и смените на вработените
 • Организација на работните обврски и распоредот на вработените
 • Комуникација со клиентите и решавање на дневните обврски
 • Изработка на оперативни планови и поддршка на оперативниот тим
 • Надзор и корекција на обврските на тимовите за работа
 • Водење евиденција и набавка на средства и опрема за работа
 • Контрола на редовното одржување на машините за одржување на хигиена

 

Услови

 • ССС/ВСС
 • Мининално искуство од 3год на слична позиција во одржување на хигиена
 • Развиени вештини за управување со вработени
 • Развиени комуникациски и организациски способности
 • Спремност на теренска работа и флексибилност
 • Познавање на работа со машини за одржување на хигиена
 • Флексибилна и мотивирана особа
 • Иницијативност
 • Познавање на MS Office
 • Спремност на постојано учење и унапредување
 • Возачка дозвола Б категорија е предност

Нудиме

- работно место на неопределено време

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »