ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИЦИ

  • Објавен пред 6 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 12.12.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Фибула Ер Травел Дооел Скопје има потреба од вработување на четири туристички работници во Скопје од кои двајца со познавање на англиски јазик и двајца со познавање на албански јазик, со и без работно искуство. Кратка биографија да се испраќа на e-mail адреса: vrabotuvanje@fibula.com.mk

КЛИКНИ