ПЗУ Д-р Васко: Стоматолошка сестра

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 15.01.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стоматолошка ординација ПЗУ Д-р Васко, ординација по општа стоматологија, од Ченто, Скопје, има потреба од стоматолошка сестра, на неопределено време.

Сите заинтересирани може да достават CV и фотографија на e-mail: ordinacija7@gmail.com

Потребни квалификации:

Медицинско образование, положен државен испит.

Телефон: 070234565

КЛИКНИ