Продажен преставник за ANIOS Health Care Operation

 • Објавен пред 6 месеци
 • MM Хоспитал Хигиена
 • Активен до 07.12.2018
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Продажен преставник за ANIOS Health Care Operation

во редовен работен однос со полно работно време 

Доколку сте личност која има:

 • ВСС преднос имаа лица како Дипломирани Доктори,Фармацевти или Стоматолози
 • Пожелно е искуство во продажба
 • Возачка дозвола за Б категорија
 • Компјутерски познавања - Microsoft Office(Word, Excel),Power Point

И притоа сте:

 • Мотивирани за понатамошно учење и усовршување
 • Снаодливи и вешти во работата
 • Амбициозни, комуникативни, самоиницијативни
 • Со сигурен настап, прилагодливи и спремни за тимска работа
 • Сигурни дека сакате да го инвестирате Вашето време во креативна работа, исплатлива во зависност од Вашиот вложен труд

Ви нудиме:

 • Можност за вработување, најпрво на одредено работно време (полно работно време од 8 часа), а понатаму во зависнот од Вашите резултати вработување на неопределено време
 • Едукација и постојана надоградба на Вашите знаења
 • Континуиран професионален и личен развој

Доколку сметате дека се пронаоѓате во горенаведените карактеристики, доставете ги Вашите апликации и CV-a  најдоцна до 30.11.2018 година  на следнава адреса: job.application@mmhospitalhigiena.com

Со назнака: за Продажен преставник за ANIOS Health Care Operation

КЛИКНИ