Возач со „Ц“ категорија

  • Објавен пред една недела
  • Гипс Имобилиа Дизајн ДОО
  • Активен до 10.03.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

-Работно искуство мин.2 години во дистрибутивна мрежа низ Македонија

-Минимум завршено средно образование 

-Возраст до 45 години 

-Способност за индивидуална и тимска работа како и прилагодување кон промените во фирмата

-Работно време од понеделник до петок,нето плата по договор.