Медицински претставник / Стручен соработник

 • Објавен пред 4 месеци
 • Алфа Лаб Дооел
 • Активен до 13.08.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Цела Македонија

Доколку поседувате искуство, добро познавање и контакти на фармацевтскиот пазар во Македонија, сакате и можете да ја водите и унапредувате продажбата и односот со нашите клиенти (аптеки, и лекарски ординации) Ви нудиме работа во позитивна, иновативна и колаборативна средина, можност за добра заработка и брзо напредување.

Одговорности и задачи:

 • Понуда, промоција и презентација на фармацевтски и козметички производи
 • Секојдневна посета, развој и одржување на односите со доктори и фармацевти
 • Редовна изработка и реализација на неделни и месечни извештаи од работата на терен
 • Учество и организирање на стручни собири (за предност ќе се смета претходно искуство)
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар
 • Идентификување на нови деловни можности и иницирање на контакти за проширување и унапредување на продажната мрежа

Потребни квалификации: 

 • Универзитетска диплома – Фармацевтски, Медицински или Стоматолошки Факултет
 • Положен стручен испит и поседување на валидна лиценца за работа
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција (предност ќе имаат пријавите со препорака од претходните работодавачи)
 • Работа на компјутер, напредно познавање на MS OFFICE пакетот
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија

Личен профил:

 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Исклучително добри организирачки способности
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Одговорност кон доверените работни задачи и нивно навремено извршување
 • Позитивен став, подготвеност за работа под притисок и куси рокови
 • Динамичност, флексибилност и самоиницијативност
 • Желба за стекнување на нови знаења и самоусовршување 

Испратете биографија на vrabotuvanje@alfalabmk.com

КЛИКНИ