АГЕНТИ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ

 • Објавен пред 5 месеци
 • KOSMOS GRUP DOOEL
 • Активен до 20.09.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Redist Professional има потреба од вработување на 3 АГЕНТИ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ. Ангажманот вклучува презентација и продажба на производи на територијата на цела Р.Македонија. 

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Претходно работно искуство во продажба (презентација) ќе се смета за предност

 

Ние нудиме:

 • Дневница ( СО КОРЕКТНА РАБОТА 1300 ДЕН ) +бонуси
 • Работно време од 9 -17 часот
 • Обезбеден превоз, појадок и кафе

 

Наша желба е да бидете дел од нашиот успешен тим.Сите заинтресирни кандидатки можат да аплицираат со праќање на биографија (СV) на маилот newcosmoscv@gmail.com. Контакт број 070 900 385.

КЛИКНИ