Општи работници - пакувачи

 • Објавен пред 7 месеци
 • АД ЕВРОПА Скопје
 • Активен до 30.04.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Општи работници-пакувачи во производствените погони на определено време (сезноско вработување)

Работни задачи:

 • собирањена производи од лента,
 • пакување на производи во поединечни и транспортни кутии,
 • лепење на декларации и сл.

Работните задачи ќе се извршуваат во две смени.

Потребни карактеристики:

 • ССС,
 • тимска работа,
 • брзина и прецизност,
 • самоиницијативност,
 • работно искуство во производствени компании ќе се смета за предност.

Што нуди компанијата:

 • договор на определено време со можност за продолжување
 • редовни месечни примања,
 • сите потребни прегледи се на товар на компанијата,
 • можност за учење и обука на повисоки работни места.

 Сите заинтересирани кандидати  може да испратат свое CV на следниот mail:  aleksandraj@evropa.com.mk   Само избраните кандидати ќе бидат повикани на селективно интервју.

КЛИКНИ