Оглас за шанкерка

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

Пица мајстор - Шеф менаџер - Шанкерка - Келнери - Готвач/помошник во кујна

Ресторан НАЦИОНАЛ има потреба од шанкерка.Информации во ресторанот или на телефон 070-311-573.

КЛИКНИ