Механичар

 • Објавен пред 8 месеци
 • Термалифт
 • Активен до 30.03.2017
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Куманово

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

 • механичар

Задачи: 

 • Изведува механичарски  работи потребни за репарација и поправка на машини –вилушкари, утоварувачи, подвижни платформи и сл. градежи машини во работилница или на терен.
 • Поправка на мотори од вилушкари, робокопачи и сл. градежни машини.
 • Попоравка и сервис на кран и на санка за дигање, заден трап, менувач, диференцијал, кочници, хидраулика, плински уред и сл.
 • Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници - помошници.
 • Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување, кочници и сл.
 • Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините
 • Одговорен за реализација на предвидената динамика, квалитет и квантитет според зададеното
 • Одговорен за задолжените алати ,опрема и машини за работи и за истите лично се грижи.
 • Одржување на работната средина и хигиена на локација  на која  ги  извршува работните задачи.

 

 

Потребно: 

 • Искуство во автомеханика
 • Високо развиени oрганизациони и комуникациски способности
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух
 • Тимска работа
 • Возачка дозвола – Б категорија

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на sales@termalift.com.mk, info@termalift.com.mk

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

КЛИКНИ