Термалифт (Termalift) - вработување - vrabotuvanje - KARIERA.mk

Термалифт

ЕМБС: 5138221
Индустрија: Трговија
Адреса: 100 (Карпош) ББ/ИНД.
Град: Куманово
Телефон: 031443200
Facebook: termaliftdd
Linkedin: companytermalift
Основана во 1996
Термалифт ДД е компанија чија дејност е производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република Македонија и регионот.
Термалифт е ексклузивен, независен дистрибутер на ТОЈОТА вилушкари за Македонија, Албанија и Косово.
Моментално располага со над 350 вилушкари на лагер спремни за испорака од разни типови и брендови и околу 70 вработени во сите сектори кои ја сочинуваат ТЕРМАЛИФТ:

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »