Maшински инженер

 • Објавен пред 8 месеци
 • Термалифт
 • Активен до 25.04.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Куманово

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

 

Има потреба да вработи:

 

МАШИНСКИ ИНЖИНЕР

 

Опис на работно место: 
• Организирање на работа и процеси во работилница 
• Изготвување и Задавање на задачи на вработени во работилница
• Контрола на задачите, процесите и вработени во работилница
• Одржување на ред и контрола на хигиена во работилница
• Асистирање и помош на вработените во работилница
• Комуникација и мотивација на вработените во работилница
• Изнаоѓање решенија за сложени проблеми
• Изготвување на прегледни и графички средени извештаи и невно презентирање кај надредените
• Воведување на нови процеси и стратегии за подобрување на работата во работилница и вработените

 

Поставеност во организација: 
• Директно одговара на Генералниот менаџер (Директор) 
• Раководи со тим од 20 луѓе (Авто-Механичари, Авто-Електричари, Авто-Лакери, Лимари-Бравари) 

 

Знаења: 
• Индустриски машини (вилушкари, подвижни платформи и сл.) со нивни компоненти (Механика, Хидраулика, Електрика и сл.) 
• Менаџирање и контролирање на вработени (подредени)

 

Вештини:
• Англиски јазик
• Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook)

 

Потребно: 
• Искуство во областа на механика, сервисирање и организирање од минимум 3 години.
• Високо развиени oрганизациони, комуникациски и лидерски способности
• Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици 
• Спремност за превземање на одговорност 
• Тимска работа
• Пожелно работно искуство во менаџирање во слични идустриски гранки или
• Возачка дозвола – Б категорија

Компанијата нуди

 • Плата од 30.000 до 49.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
 • Платата можно е да биде и повисока од 49.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
 • Неопределено вработување со почетен пробен период.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Платени патни трошкови.
 • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.

 

 

 

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации

СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

 

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака за кое работно место аплицираат НЕМА да бидат разгледани!
 • Компанијата се наоѓа во Куманово
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.30 до 16.30 часот, од понеделник до петок и сабота од 8:30 до 15:00

 

ТЕРМАЛИФТ Куманово е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

 

Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk,info@termalift.com.mk,

КЛИКНИ