Помошник Механичар

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: Термалифт ДД е компанија чија дејност е производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република... повеќе за компанијата »

 

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ПОМОШНИК MEХАНИЧАР

Задачи: 

 • Помош при поправка на вилушкари, подвижни платформи и сл. машини.
 • Монтажа и демонтажа на гуми
 • Дефектажа и поправка на рачни палетни вилушкари
 • Асистенција на главните механичари

Потребно: 

 • Основно познавање на автомеханика
 • Возачка дозвола – Б категорија

Поставеност во организација: 

 • Директно одговара на Технички Директор

Компанијата нуди: 

 • Плата од 26.000 до 30.000 во зависност од покажаниот резултати.
 • Платата може да биде и повисока од 30.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и покажаниот резултат.
 • Можност за напредок во контролор или механичар
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Топол оброк
 • 2 паузи
 • Платени патни трошоци (вон Куманово)
 • Годишни рекреативни семинари организирани од компанијата.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот] / [најави се за да го видиш е-маилот]

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »