МОНТЕР ЛИФТ / ПЛАТФОРМА

 • Објавен пред 11 месеци
 • Термалифт
 • Активен до 20.04.2018
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Куманово

Активни огласи од Термалифт:

Технички Директор / Машински Инжинер

(преземи го огласот во Word)

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

 

Има потреба да вработи:

 

МОНТЕР НА ЛИФТОВИ/ПЛАТФОРМИ

 

Задачи: 

 • Монтажа на лифтови (ставање на основа, монтажа на конструктивен дел, заварување на браварија, поврзување команди, електрика и сл.)
 • Монтажа на товарни платформи
 • Штимање
 • Зимање мерки на терен за сите видови лифтови
 • Сервисирање и одржување на сите видови лифтови

 

Потребно: 

 • Искуство во работа/монтажа на лифтови и хидраулични товарни платформи.
 • Високо развиени oрганизациони и комуникациски способности
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух
 • Тимска работа
 • Возачка дозвола – Б категорија

 

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на sales@termalift.com.mk

КЛИКНИ