СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР

Плата од 45.000 ден. до 50.000 ден.

За компанијата: Термалифт ДД е компанија чија дејност е производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР

Задачи: 

 • Одржување на постоечка ИТ опрема ( сервер, компјутери, принтери, рутери, back-up  и сл. )
 • Одржување и подобрување на интерна мрежна структура и акаунти
 • Конфигурирање и одржување на мрежната инфраструктура
 • Одржување на e-mail серверите

Потребно: 

 • Завршено високо образование
 • Познавање на Windows
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Познавање на Microsoft Office
 • Возачка дозвола од Б категорија

Поставеност во организација: 

 • Директно одговара на Технички Директор

Компанијата нуди: 

 • Плата од 43.000 до 49.200 во зависност од покажаниот резултати.
 • Платата може да биде и повисока од 49.200 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и покажаниот резултат.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Топол оброк
 • 2 паузи
 • Платени патни трошоци (вон Куманово)
 • Годишни рекреативни семинари организирани од компанијата.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »