Фарбар

Плата од 30.000 ден. до 60.000 ден.

За компанијата: Термалифт ДД е компанија чија дејност е производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Термалифт:

Помошник Механичар - Електричар/Електроничар

(преземи го огласот во Word)

 

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ФАРБАР

Задачи: 

 • Припрема и фарбање на вилушкари и делови од вилушкари и машини
 • Одговорен за задолжените алати ,опрема и машини за работи и за истите лично се грижи.
 • Одржување на работната средина и хигиена на локација  на која  ги  извршува работните задачи.

Потребно: 

 • Пожелно искуство во фарбање со пиштол на било какви машини, метални конструкции и слично
 • Тимска работа
 • Возачка дозвола – Б категорија

Поставеност во организација: 
• Директно одговара на Технички Директор

Компанијата нуди: 

 • Плата од норматив – според квалитет и кванитет на исфарбани вилушкари се одредува платата
 • Просечно, од 31.000 до 56.000 денари (НЕТО ПЛАТА) во зависност од покажаниот резултати, квалитет и квантитет на исфарбани машини
 • Платата можно е да биде и повисока од 56.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и покажаниот резултат.
 • Платени патни трошкови (за вработени вон Куманово)
 • Секој ден различен топол оброк
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Годишни рекреативни семинари и забави организирани од комапнијата.
 • Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации

СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

Напомена:

 • Апликациите без назнака за кое работно место аплицираат НЕМА да бидат разгледани!
 • Компанијата се наоѓа во Куманово
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.30 до 16.30 часот, од понеделник до петок и секоја втора сабота од 8:30 до 15:00

Вашето CV испратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот]   -   [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »