Електричар/Електроничар

Плата од 55.000 ден. до 60.000 ден.

За компанијата: Термалифт ДД е компанија чија дејност е производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

 

 

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ЕЛЕКТРИЧАР / ЕЛЕКТРОНИЧАР

Задачи: 

 • Сервисирање на електрични вилушкари и подвижни платформи
 • Компјутерска дијагностика и сетирање

Потребно: 

 • Искуство во Автоелектрика / Електроника од минимум 1 година
 • Англиски јазик
 • Возачка дозвола – Б категорија
 • Основно познавање на Англиски јазик поради обуки во TOYOTA EU и работа со компјутерски програми
 • Искуство со компјутер и дијагностички програми

Поставеност во организација: 

 • Директно одговара на Технички Директор

Компанијата нуди: 

 • Плата од 56.000 до 61.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката и тест периодот која трае максимум 1 месец)
 • Платата можно е да биде и повисока од 61.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Топол оброк
 • 2 паузи
 • Платени патни трошоци (за вработени вон Куманово)
 • Годишни рекреативни семинари организирани од комапнијата.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот] / [најави се за да го видиш е-маилот]

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »