Монтер на лифтови и платформи

 • Објавен пред 8 месеци
 • Термалифт
 • Активен до 30.03.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Куманово

ТЕРМАЛИФТ, водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи, резервни делови, персонални и товарни лифтови, има потреба да вработи:

МОНТЕР НА ЛИФТОВИ/ПЛАТФОРМИ

Задачи: 

 • Монтажа на лифтови (ставање на основа, монтажа на конструктивен дел, заварување на браварија, поврзување команди, електрика и сл.)
 • Монтажа на товарни платформи
 • Штимање
 • Зимање мерки на терен за сите видови лифтови
 • Сервисирање и одржување на сите видови лифтови

 

Потребно: 

 • Искуство во работа/монтажа на лифтови и хидраулични товарни платформи.
 • Високо развиени oрганизациони и комуникациски способности
 •  Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух
 • Тимска работа
 • ​Возачка дозвола – Б категорија

 

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на sales@termalift.com.mk, info@termalift.com.mk

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

КЛИКНИ