Marketing Assistent

 • Објавен пред 8 месеци
 • Термалифт
 • Активен до 23.04.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Куманово

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

 

Има потреба да вработи:

 

МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

 

Опис на работно место: 

 • Припрема на вилушкари за сликање, сликање и средување на сликите.
 • Ажурирање на сите веб страни на кои се рекламираат производите на компанијата (податоци и слики од вилушкари)
 • Одржување на маркетинг архивата (флаери, каталози, налепки за вилушкари и сл.) и обновување на потрошениот материјал
 • Ажурирање и одржување на податоците за комитентите, датабази и e-mail датабази.
 • Одржување на ISO 9001:2015 сертификат
 • Асистенција на техничка служба

 

Поставеност во организација: 
• Директно одговара на Маркетинг Менаџерот 

 

Знаења: 

 • Microsoft Office  (Word, Excel, Power Point, Outlook)
 • Говорење и пишување на Англиски. 
 • Facebook, Twitter, YouTube. 
 • Newsletter платформи (Mail chimp). 
 • Photoshop, Illustrator, Corel.

 

Потребно: 

 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух
 • Возачка дозвола – Б категорија

 

Компанијата нуди

 • Плата од 12.000 до 21.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
 • Можност за унапредување во Маркетинг Менаџер (плата од 30.000), во зависност од покажаниот резултат, интерес и личните способности.
 • Неопределено вработување со почетен пробен период.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Високо квалитетни услови за работа.
 • Платени патни трошкови.
 • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации

СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

 

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака за кое работно место аплицираат НЕМА да бидат разгледани!
 • Компанијата се наоѓа во Куманово
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.30 до 16.30 часот, од понеделник до петок и сабота од 8:30 до 15:00

 

ТЕРМАЛИФТ Куманово е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

 

Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk,info@termalift.com.mk,

КЛИКНИ