Програмери

За компанијата: Акцент е високо технолошка компанија која секогаш се труди да биде чекор пред времето кое доаѓа. Технологијата продолжува да го менува светот, а Акцент успешно го прави спојот од најновата технологија... повеќе за компанијата »

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент Дооел во Струмица и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Потребни познавања: Java EE, Java Servlet, Java Spring Boot, JavaScript;

  • Основни познавања HTML5/CSS3, MySQL, Bootstrap, jQuery;

  • Пожелно завршено соодветно високо образование и искуство со програмирање на ERP апликации;

  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење;

  • Бонус: Jasper, Swing, Hibernate, Android SDK, Python, Vue.js, Oracle, PostgreSQL.

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за која позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување 25.05.2022

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »