Дипломиран фарамцевт за Македонски брод

 • Објавен пред 8 месеци
 • Еурофарм
 • Активен до 26.11.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Македонски Брод

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека

Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ е основана во средината на 2000-та година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРО-ФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и унапредувањето на компанијата. Денес Еуро-фарм е компанија во чии склоп влегуваат 87 аптеки ширум Македонија и веледрогерија која е високорангирана според прометот со лекови на територијата на Р.Македонија. Бројот на вработени исто така е во постојан пораст. Во нашата компанија моментално се вработени 390 лица од најразличен профил (215 од нив се дипломирани фармацевти а останатите се фармацевтски техничари и друг технички персонал).
Активно сме вклучени и во подршка на научните и културните настани во Р.Македонија преку подршка на социо-хуманитарни акции и институции.
Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција

Дипломиран фармацевт 

За македонски брод

Потребни квалификации:

 • ВСС фармацевтски факултет
 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски особини
 • Стручност и елоквентност
 • Одговорност
 • Флескибилност за соработка на широк профил на луѓе
 • Професионален и љубезен однос
 • Позитивен став

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса eurofarm@eurofarm.com.mk, со назнака за работа во аптека

КЛИКНИ