Готвач

ДООЕЛ Марио Матео Битола работи во кујна во Кромберг и Шуберт Битола. Работата е организирана во три смени, превозот е бесплатен, обезбеден е топол оброк.

Платен годишен одмор и К-15.

Работни задачи и одговорности:

- припрема на оброци

- одржување на хигиената на работно место

- припрема

- проактивност во работењето, давање на нови идеи за работењето, начинот на готвење, предлагање нови рецепти

 

Контакт за информации: 078453788