ЛСА Рент: Собар/ка

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

Новоотворен хотел во Скопје го проширува тимот.

Се бараат собарки за работа во пријатна работна атмосфера, со редовна плата и навремено пријавување.

Ги повикуваме сите вредни и одговорни работници да го испратат своето CV на: info@Lsarent.com со задолжителна назнака „Оглас за Собарки’’.

Станете дел од нашиот тим.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

Кандидатките е потребно да имаат завршено средно образование и претходно работно искуство во областа на угостителството.

Е-ПОШТА: info@Lsarent.com

КЛИКНИ