Хигиеничар/ка

За компанијата: NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Natura Therapy:

Продажен персонал

Натура Терапи има потреба од вработување на хигиеничар/ka, со полно работно време, за одржување на хигиената во административните простории и центарите за продажба и грижа за корисници во Центар и Маџари.

Сите заинтересирани да испратат контакт информации на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »