FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

ЛАБОРАНТ

Лацталис МК Млекарница ДООЕЛ има потреба од:

ЛАБОРАНТ, со работно место во Битола

Потребни квалификации:

- завршен Технолошки, Биотехнички или Хемиски факултет

- искуство во струката ќе се смета за предност, но не е задолжително

Лични карактеристики:

- одговорност

- точност 

- прецизност

- работа во тим

Нудиме:

- редовни примања

- позитивна работна атмосфера

- обуки важни за струката

- работа по дефинирани процедури и правила, својствени за најголемиот светски производител на млечни производи

КЛИКНИ