се бара продавачка

  • Објавен пред една недела
  • DALEKS 2014
  • Активен до 18.07.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од DALEKS 2014:

se bara prodavacka

се бара продавчка за во маркет

со или без работно искуство

 

тел 075-311-334

 

КЛИКНИ