Возач - Дистрибутер

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

 • Објавен пред 3 недели
 • ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ
 • Активен до 26.02.2024
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје
 • Facebook: lylyfood.mk

Активни огласи од ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ:

Магационер/Пакувач на производи

ВОЗАЧ на комбе со Б категорија. Достава на роба по маркети

Предност имат лица со место на живеење Скопје I Велес, на лица од соседните градови платен превоз.

 • Проверка на возило за достава пред секое заминување на пат,
 • Утовар, транспорт, истовар и достава на производи на безбеден и навремен начин, според спецификација,
 • Обезбедување на одлични услуги на клиентите, одговарање на прашања и известување на претпоставениот за жалби од клиенти,
 • Почитување на доделена рута и временски распореди,
 • Почитување на сите закони за транспорт и безбедно возење,
 • Сакате да научите повеќе и континуирано да се усовршувате,
 • Возраст од 30 до 50 години
 • Платата зависи од завршените достави
 • Место на товарање на робата е СКОПЈЕ или ШТИП

 Потребни квалификации и вештини:

 • Поседување возачка дозвола Б – категорија
 • Флексибилност за работа на терен
 • Професионално однесување,
 • Организиран, мотивиран и стабилна личност,
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Посветени во работењето,
 • Искуство со достава на роба по маркети ке се смета за предност

Потребно искуство:

 • Активен возач
 • Претходно работно искуство е потребно
 • Возачи кој го имат работено Скопје имат предност
 • Искуство со навигација

E-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]  Тел.078/304-019

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »