Дистрибутер

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

  • Објавен пред 6 месеци
  • Промис
  • Активен до 22.02.2024
  • Позиција: Сервисери и монтери
  • Локација: Скопје
  • Веб: promis.com.mk

Активни огласи од Промис:

Дистрибутер

Потребен е 1 дистрибутер - монтер за опрема за тоалети односно држачи за тоалетна хартија и сапун и воедно дистрибуција на тоалетна хартија и детергенти за чистење.

  • Да поседува  Б категорија,
  • Минимум ССС, 
  • Културен и комуникативен

CV на маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »