Хигиеничари/ки

Плата 20.000 ден.

Клиничката болница "Аџибадем Систина" има потреба од:

ХИГИЕНИЧАРИ

                                            ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Главните одговорности на хигиеничарот се одржување на високо ниво на хигиена во амбулантите, болничките соби, лекарските соби, како и помошните простории, почитувајќи го правилото за правилна селекција на медицински отпад, како и правилата за безбедност и здравје при работа.

                                  ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно обраование
 • Работно искуство како хигиеничар ќе се смета за предност
 • Посветеност на работата
 • Одлични комуникациски вештини
 • Високо ниво на доверливост и етика
 • Флексибилност во однос на работни обврски и и работното време

                                УСЛОВИ  ЗА РАБОТА И БЕНЕФИЦИИ

 • Конкурентна плата во зависност од искуството на кандидатот
 • Организиран превоз
 • Обезбеден  топол оброк
 • Регрес за годишен одмор (К-15)
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа
 • Континуирани обуки
 • Пријатна работна атмосфера

Апликациите (вклучувајќи и CV со фотографија) треба да бидат доставени на е-пошта [најави се за да го видиш е-маилот]  или по пошта на: Клиничка болница "Аџибадем Систина", ул. Скупи 5А, 1000 Скопје.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »