Praktikant në Marketing

(преземи го огласот во Word)

Shoqëria tregëtare për shërbime MONETA FINANCIAL SERVICES Dooel, Shkup me seli në Bulevar Kërste Misirkov nr.76, Shkup, kutiа postale nr.915, është ofrues i shërbimit Transfer i shpejtë i parave – MoneyGram e licencuar nga Banka Popullore e R. Maqedonisë, shpall :                                                        

                                                                          KONKURS

                                                            Për praktikant në Marketing

 

NIS KARRIERËN NË MONETA !   BËHU PJESË E PROGRAMIT PËR PRAKTIKANT

 

Kualifikimet e duhura për aplikim:


Persona të papunësuar deri në 34 vjet;

Kanë përfunduar arsimin e lartë ose para diplomimit në Fakultetin e Marketingut, Ekonomisë, Dizajnit Grafik ;

Njohuri të shkëlqyeshme të MS Office ;

Njohja e programeve Photoshop, Ilustrator, Corel do të ishte përparsi ;

Njohuri të gjuhës angleze;

Njohuri të gjuhës shqipe ;

Aftësi të shkëlqyera organizative dhe analitike ;

Prirje për punën në grup, pavarësisë dhe vetë iniciativë .

 

Çka ofrojmë ?
 

  • Trajnime profesionale.
  • Diskutime interaktive.
  • Aktivitete sociale & kulturore.
  • Mundësi e madhe për punësim në Moneta pas periudhës 3 mujore.
  • Kandidati i përzgjedhur do të marrë kompensim mujor në përputhje me Ligjin për praktikantët.
  • Mësimi praktik do të zgjas nga 8 orë në ditë, nga e Hëna deri të Premten për një periudhë tre mujore.

 

 

Të gjithë të interesuarit, CV e tyre me fotografi dhe letër motivuese ti dërgojnë në e-mail adresën: kariera@moneta.mk  ose në rrugën Bulevar Kërste Misirkov nr.76, Shkup, kutiа postale nr.915, shënuar :

,, Praktikant në Marketing”.

КЛИКНИ