оглас за готвач/помошник во кујна

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

оглас за шанкерка - оглас за пица мајстор - оглас за шеф менаџер - оглас за келнери

Ресторан во центарот на градот има потреба од готвач/помошник во кујна.Информации на телефон 070-311-573.

КЛИКНИ